Mand – fjern dine næsehår!

Oprettet d. under Mænd og hår

Mand – fjern dine næsehår!

Mand – fjern dine næsehår!
Der er nogle ting her i livet, som er lige så sikre som ammen i kirken. En af dem er, at når mænd kommer op i årene, så har håret det med at forsvinde fra hovedet, og til gengæld dukker det op alle de steder, hvor man ikke vil have det. Det kan være på ryggen, skuldrene, i ørerne og ikke mindst i næseborene.


Hvorfor får mænd hår i næsen?

Det er i sig selv lidt af et mysterium, hvorfor mænd får hår i næsen. Der har været forsket en del i det, og selv om det faldende niveau af det mandlige kønshormon testosteron ofte får skylden, så kan man endnu ikke sige med sikkerhed, hvad den kraftige vækst af hår i næsen skyldes.

Klip dine næsehår med en saks – fordele og ulemper

Heldigvis er der flere muligheder for at holde hårvæksten i næsen i ave, så du ikke ender med at se ud som en vildmand med hår strittende i alle retninger fra dine næsebor. Du kan klippe hårene med en saks. Du skal dog være opmærksom på, at med saksen kan du kun studse hårene, du fjerner dem ikke. Når du klipper hårene i næsen gør du dem kortere, og korte hår klør mere end lange hår. Så hvis du ikke vil ende med at ligne en, der hele tiden går med en finger godt oppe i næsen for at klø, så skal du måske overveje en af de andre muligheder.

Fjern næsehår med voks – fordele og ulemper
Varm voks er en langt mere effektiv metode, og den fjerner også hårene helt, og det bliver dermed en mere langtidsholdbar løsning på dine næsehårsproblemer. Varm voks er en smule mere omstændigt at bruge, end saksen er, og det er heller ikke en metode, der er for tøsedrenge, da det er mere smertefuldt, da du rykker hårene ud med rod. Du kan købe voks i parfumeforretning og lignende steder. Det fungerer ved, at du dypper en vatpind i voksen, og herefter fører vatpinden op i næsen. Når den har siddet her i cirka 90 sekunder, trækker du med et hurtigt ryk vatpinden ud af næsen igen. Herefter skulle dine næsehår gerne sidde på vatpinden, men det kan godt være, at det også trækker lidt tårer i øjenkrogene.

Fjern næsehår med en næsehårstrimmer – fordele og ulemper
Den tredje og absolut mindst voldsomme løsning er at købe dig en næsehårstrimmer. Den lille runde sag passer bedre i dine næsebor, end dine pegefingre gør det, og den klarer opgaven for dig, uden at det gør ondt. Næsehårstrimmeren har en lille praktisk skærm, som sikrer, at du undgår at skære dig selv i næsen. Eneste ulempe ved at fjerne dine næsehår med en næsehårstrimmer er, at trimmeren ikke rykker hårene ud med roden, og du skal derfor gentage behandlingen ret ofte, men til gengæld slipper du for svie og smerte, og dine næsehår stritter ikke længere ud af næsen. Når du fjerner dine næsehår jævnligt, ser du altid velplejet ud.

 

Se Zandras.dks udvalg af næsehårstrimmere
 


Kommentar(er) 1

  • Poul Bregninge
    Poul Bregninge

    Da jeg fortiden formentlig lider af symptomer på pollenallergi - jeg nyser mellem 20 og 40 gange i døgnet - samt har stærkt løbende næse, spekulerer jeg på, om næsehårene har en anden funktion end man almindeligvis tror. Ja, hvad tror man egentlig? Men nu vil jeg prøve at lade næsehårene gro, indtil de bliver synlige og generende. Måske kan de have en funktion, vi har overset, nemlig en regulerende. Jeg ved det naturligvis ikke, men skriver det alligevel her. Der findes næppe noget i naturen, som er blevet til gennem millioner af år, som ikke har en funktionel årsag og baggrund. PB.

    Svar

Skriv din kommentar