Om os

Velkommen til Zandras.dk

Velkommen til Zandras.dk. Vores mål med siden er, at du skal kunne finde det, du har brug for med højest 2 klik. Det skal være let for dig at handle.

Profil

Vi er glade for at se dig i vores netshop, og vi håber, at du finder det, du søger. Du kan nemt handle hos Zandras.dk uden at logge dig ind, men du kan også oprette en profil, som gør det nemt for dig, hvis du ønsker at vende tilbage og handle igen.

 

Zandras.dk har eksisteret siden 2007, hvilket er din garanti for en god og stabil leverandør. Vi har administrative faciliteter i København, og vores lager og logistik foregår fra Hammerholmen i Hvidovre.

Hvad sælger vi?

Zandras.dk er importør af de anerkendte mærkevarer til personlig pleje, såsom hårtørrere, glattejern, krøllejern, hårklippere, hårtrimmere, og meget meget mere. Vi sælger og distribuerer varemærkerne med eneret på det danske marked. Vi er lagerførende i Danmark, og vi kan derfor levere produkterne fra dag til dag. Vores produkter er altid af nyeste teknologi.

Du er velkommen til at hjælpe os

Vores mål er hele tiden at være ajour med, hvad vores kunder ønsker af os. Du er derfor velkommen til at give os din mening og gode ideer omkring produkter, hjemmeside eller andre nye tiltag. Benyt kontaktformularen for at skrive til os

 

Med venlig hilsen

Per Ræbild