Betingelser

Betaling & Levering

Når du handler hos Zandras.dk, sender vi varerne umiddelbart efter, at vi har registreret din indbetaling. Skulle din ordre indeholde varer, som vi ikke har på lager, afsender vi ikke din ordre, før alle varer kan afsendes samlet. Vi sender dig straks en besked pr. e-mail, hvis der skulle opstå en forsinkelse.

 

Vi leverer alle ordrer med PostNord, og vi leverer kun i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men vi kan på specifik forespørgsel eventuelt levere til andre destinationer.

 

Vær obs på at fragtfrie forsendelser sendes med afhentning på nærmeste posthus.

 

Fragtfri levering

Vi bestræber os på, at varerne afsendes fra vores lager samme dag, hvis orden er modtaget senest kl.13:00. Vælger du GRATIS fragt leverer vi dine varer til nærmeste posthus eller pakkeboks. Du kan imod et gebyr på kr. 35,00 få paken leveret til døren (PostNord HOME). 

 

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser (ekskl. Færøerne og Grønland).

 

Betalingskort

Alle kreditkort-transaktioner håndteres via betalingsudbyderen, Nets. Beløbet for varerne bliver først trukket på din konto, når dine varer bliver afsendt. Du er garanteret, at vi kun trækker det beløb, du har godkendt i forbindelse med købet. Nets er en betalingsgateway, som er godkendt og PCI-certificeret. Den benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS. Du kan betale dine varer med betalingskort eller mobilepay.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer, prisstigninger, samt ændringer i afgifter.

 

Reklamation og varereturnering

Skulle der opstå en fejl eller mangel ved dit produkt, eller skulle du fortryde købet, bedes du straks rette henvendelse til os på kontaktformularen.

 

Returneringsadresse

Junge Spedition Aps
C/o Zandras.dk
Hammerholmen 44
2650 Hvidovre

 

Returnering af varer foregår til vort lager hos Junge Spedition - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos Junge Spedition. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte prisafslag, returnerede varer som afbestilles før afsendelse, sker en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Ræbild® har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Fragtomkostninger til returnering skal du selv afholde. Se afsnittet Reklamation og varereturnering længere oppe på denne side.

 

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Personlige oplysninger

 

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Zandras.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Zandras.dk.

 

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker, krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.