Betingelser

Betaling & Levering

Når du handler hos Zandras.dk, sender vi varerne umiddelbart efter, at vi har registreret din indbetaling. Skulle din ordre indeholde varer, som vi ikke har på lager, afsender vi ikke din ordre, før alle varer kan afsendes samlet. Vi sender dig straks en besked pr. e-mail, hvis der skulle opstå en forsinkelse.

Vi leverer alle ordrer med PostNord, og vi leverer pt. kun i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne), men vi kan på specifik forespørgsel eventuelt levere til andre destinationer.

Postnord levering til posthus, pick-up point el. pakkeboks, leveres fragtfrit

Postnord hjemmelevering: 35,-

Ordrer placeret inden kl. 13:00 leveres næste hverdag.

Fragtfri levering

Vi bestræber os på, at varerne afsendes fra vores lager samme dag, hvis ordren er modtaget senest kl. 13:00. Vi leverer dine varer til nærmeste posthus eller pakkeboks (collect).

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser (ekskl. Færøerne og Grønland).

Betalingskort

Alle kreditkort-transaktioner håndteres via betalingsudbyderen, Nets. Beløbet for varerne bliver først trukket på din konto, når dine varer bliver afsendt. Du er garanteret, at vi kun trækker det beløb, du har godkendt i forbindelse med købet. Nets er en betalingsgateway, som er godkendt og PCI-certificeret. Den benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS.

Du kan betale dine varer med følgende korttyper: Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, VISA, JCB, American Express, Maestro og Mobile Pay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Reklamation og varereturnering

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skulle der opstå en fejl eller mangel ved dit produkt, bedes du straks rette henvendelse til os på kontaktformularen eller via mail.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returneringsadresse:

Junge Spedition
c/o Zandras.dk
Hammerholmen 44
2650 Hvidovre

Returnering af varer foregår til vort lager hos Junge Spedition - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller der sendes som en collect pakke. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Junge Spedition. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte prisafslag, returnerede varer som afbestilles før afsendelse, sker en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Ræbild® har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

Per Ræbild
Tlf. 70 26 13 81
E-mail: zandras@zandras.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til: zandras@zandras.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, sender vi en returlabel pr. mail, hvor portoen er betalt. Herefter har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Oplys venligst ordrenr. Ved henvendelse.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Junge Spedition
c/o Zandras.dk
Hammerholmen 44
2650 Hvidovre

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Ræbild ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på zandras.dk er Ræbild ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: zandras@zandras.dk

Udskriv fortrydelsesformular her

Ræbild Aps CVR-nummer: 28292392