Skaldet = Smuk, sexet og maskulin!

oprettet d. under Mænd og hår

Skaldet = Smuk, sexet og maskulin!

Der er mange grunde til, at kvinder finder skaldede mænd mere sexede, end mænd der har hår. Hvis du synes, du går og bliver lidt tynd i toppen, så gør som Vin Diesel og Bruce Willies og mange andre kvindebedårer. Tag det sidste skridt og fjern det sidste hår. Skulle du fortryde, så er det jo bare at lade håret vokse ud igen. Undersøgelser viser, at kvinder finder skaldede mænd smukke, sexede og maskuline.

Hvad er det, kvinderne fremhæver ved skaldede mænd?

Du får, hvad du ser

En skaldet mand behøver ikke at sætte håret, inden du kan få lov til at se på ham, når han er steget ud af sengen.

De er gode i sengen

Skaldede mænd er som regel skaldede, fordi de har en højere testosteronproduktion end andre mænd. Det er bevist rent videnskabeligt gang på gang. Det betyder, i den korte udgave, at de vil have mere sex.

De blokerer ikke badeværelset

Den skaldede mand kræver selvsagt ikke meget badeværelsestid, da han ikke skal sætte lokkerne, men bare kan nøjes med at vaske sig, og så er han klar.

De er altid med på det sidste nye

At være skaldet går aldrig af mode. Tværtimod. Og den skaldede mand behøver derfor ikke bekymre sig om hårmode.

De er helte

Du behøver blot at tænke på de amerikaske aktionhelte, så forstår du, at skaldede mænd oser af mandighed og sexappeal. Den amerikanske filmverden er fuld af dem.

Hvordan får du det smukke, sexede og skaldede udseende, som kvinder sukker efter?

Hvis du allerede har en vigende hårgrænse, så er skridtet til det skaldede look nok ikke så langt. Men også dig der stadig har en jævn hårvækst kan prøve dette attraktive look uden problemer, og som skrevet i indledningen, så kan du altid lade håret vokse ud igen.

Kan du selv barbere dig?

Det enkle og korte svar er, ja. Når du skal barbere issen, så er det ikke meget anderledes, end når du skal barbere dig i ansigtet. De redskaber, du skal bruge, er stort set også de samme. Det vigtigste er en rigtig god hårtrimmer, men barberskum, en skraber og en god aftershave hører naturligvis også til de brugbare redskaber. 

 

Start med at trimme dit hår så kort som overhovedet muligt. Det kræver en god hårtrimmer, som kan trimme helt kort. Et godt eksempel herpå er WAHL Closecut. Closecut er uden sammenligning den hårtrimmer på hele markedet, som trimmer tættest. Årsagen til at du skal trimme helt kort inden barbering er, at du gør det langt lettere for dig selv at barbere efterfølgende.

 

Efter trimningen er det bare at blødgøre de sidste rester af hårstrå, påføre barberskum, barbere, skylle efter med koldt vand og så ellers bare påføre en god aftershave. Så er du klar til at blive budt velkommen i klubben af de meste smukke, sexede og maskuline mænd.

 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar